END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum

Maurten - tehnologie inovativa de hidrogel

In 12 Octombrie 2019 lumea a fost martora la un moment istoric in lumea sportului.

Maurten

Eliud Kipchoge a depasit recordul mondial de 2 ore pentru maraton si a incheiat 42,2 kilometri intr-o ora, 59 de minute si 40 de secunde. In 2018, cand recordul mondial a fost stabilit la Berlin, Eliud Kipchoge a folosit Maurten *Gel 100 pentru prima data. De-atunci Kipchoge a continuat sa foloseasca brandul Maurten in nutritia sa sportiva. Si nu doar Eliud Kipchoge, ci si alti atleti de talie mondiala precum Jan Frodeno, Kenenisa Bekele, Mo Farah, Ashete Bekere, Vivian Cheruiyot au apelat la Maurten in timpul curselor lor.

Produsele Maurten se bazeaza pe tehnologia de hidrogel. Un hidrogel este o substanta biopolimera, ce are la baza apa, cu pori foarte mici. Cu o capacitate tridimensionala si abilitatea de a conserva apa, acesta arata si se comporta aproximativ la fel ca un burete de bucatarie. Maurten a umplut aceasta structura cu cea mai eficienta sursa de energie - carbohidrati. Hidrogelurile in bauturile energizante sportive sunt create dintr-o combinatie de doua ingrediente naturale: alginat (extras din alge maronii) si pectina. Aceste doua fibre dietetice au fost folosite de decenii in industria alimentara. Combinate sub circumstante precise si corecte, alginatul si pectina formeaza un hidrogel cu pH precis. Maurten

Niciun gel sau bautura Maurten nu contine alte arome adaugate. Totul este natural, asa ca vei descoperi gustul Maurten ca pe ceva total diferit. :)

De-asemenea Maurten nu sprijina folosirea colorantilor sau conservantilor. Produsele sunt create din ingrediente naturale, nimic adaugat extra.

Gel Maurten - tehnologia de hidrogel ofera o tranzitie mai usoara a carbohidratilor prin stomac, catre intestine, acolo unde sunt absorbiti acesti carbohidrati. Hidrogelul este format in aciditatea stomacului - insa GELUL 100 este un hidrogel format in productie, prin combinarea sodiului alginat si calciului carbonat in conditii precise.

Bautura Maurten - amesteca bautura cu apa si vei avea o bautura sportiva ce contine o concentratie mare de carbohidrati. Bautura transforma instant hidrogelul in aciditatea din stomac, incapsuland carbohidratii. Hidrogelul care ofera o tranzitie usoara a bauturii in stomac catre intestine, unde apa, sarea si carbohidratii sunt absorbiti.

Esti curios ce gust are Maurten? Chiar iti va imbunatati performanta? Incearca si vezi rezultatele :-)

Echipa Top4Running