5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Ultima lansare: ASICS Metaspeed Sky +

Ultima lansare: ASICS Metaspeed Sky +

6. 5. 2022 2 min. de lectura

Foarte asteptatul Metaspeed Sky+ a fost lansat in cadrul genialului eveniment ASICS Meta Time Trial din Malaga. Cu o cantitate mai mare de spuma Turbo de la ASICS si o placa de carbon optimizata, este cel mai rapid pantof din universul ASICS. Obtine toate informatiile despre noile caracteristici cheie aici.

Mult asteptatul Metaspeed Sky+ a fost lansat in cadrul genialului eveniment ASICS Meta Time Trial din Malaga. Dupa lansarea cu succes a lui Metaspeed Sky anul trecut si feedback-ul nebun de pozitiv, ASICS a colectat experientele de la sportivii de elita si a folosit feedbackul acestora pentru a perfectiona si mai mult designul produsului si pentru a face Metaspeed Sky si mai rapid. Metaspeed Sky+ are o greutate de 205 g (marimea SUA pentru barbati 9).

1

Ce e nou?

MAI MULT TURBO.

Metaspeed Sky+ are o cantitate si mai mare de spuma ASICS FF Blast™ Turbo in antepicior. Asadar, pantoful de alergare iti ofera si mai multa energie si un plus de saritura cu fiecare pas pe care il faci.

MAI MULTA PROPULSIE

Placa de carbon a fost modificata pentru a mari lungimea pasului. Pozitionarea optimizata a placii cu mai multa spuma dedesubt imbunatateste economia de alergare si te impinge catre un nou record personal.

2

NOI CARACTERISTICI CHEIE

Potrivire imbunatatita: partea superioara reproiectata permite o desfasurare mai confortabila a degetelor si o mai buna prindere la mijlocul piciorului. Am bazat aceasta actualizare pe feedback-ul si testele sportivilor de elita.

MOTION WRAP™ MESH: Acest material superior usor ofera respirabilitate avansata, confort si o potrivire mai sustinatoare.

Geometrie actualizata a talpii intermediare: o noua geometrie a peretelui lateral in partea din fata a piciorului ajuta la controlul deformarii, oferind in acelaai timp o deplasare mai propulsiva.

Amortizare imbunatatita: Acest pantof are cca. Cu 4% mai multa tehnologie de spuma FF BLAST TURBO™ decat modelul anterior.

Pozitionare optimizata a placii: placa este pozitionata mai sus si mai plata in talpa intermediara pentru a oferi mai multa propulsie unui alergator de tip Stride.

3

 


NOUTĂȚI PRODUSE