END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum

adidas Ultraboost 19

adidas introduce noii sai pantofi de alergare, Ultraboost 19, versiunea cea mai plina de reactie de pana acum. Volumul fara precedent de energie inapoiata a dus la un concept complet nou al alergarii.

Lucrand la ultimului model de pantofi Ultraboost 19, designerii si realizatorii au cooperat cu mii de alergatori din intreaga lume. Impreuna, au simplificat constructia pantofului original Ultraboost, reducand numarul componentelor sale de la 17 la numai 4 componente functionale, pentru a asigura maximum de confort si performanta. Au reusit sa creeze o structura mai usoara si o silueta activa, pentru o noua experienta in alergare in jungla urbana. Acest pantof de alergare neutru, extrem de functional, ofera confort si un nivel de inapoiere a energiei de neegalat. Usor si dinamic, adidas Ultraboost 19 este realizat prin tehnologia motion weave. De-asemenea este flexibil si iti intareste foarte bine piciorul. Constructia sa cu o potrivire precisa, imita forma piciorului tau pentru a reduce presiunea din locurile cele mai critice.

Noi caracteristici ale designului nou si 4 elemente componente ale adidas Ultraboost 19

  • Tehnologia BOOST optimizata. Talpa interioara contine cu 20% mai multe capsule BOOST pentru a asigura cea mai activa reactie si mai multe energie la fiecare pas. Cu cat folosesti mai multa energie la aterizare, cu atat mai multa energie primesti inapoi. 
  • Asta functioneaza mana in mana cu tehnologia Torsion Spring, un element nou de stabilizare, plasat in talpa interioara, ce ofera sprijinul necesar in dinamica aterizari sau desprinderii de la sol. Astfel, previne pierderea energiei in tranzitia dintre fazele individuale ale alergatorului.
  • 3D Heel Frame aduce o combinatie perfecta de flexibilitate si suport, atat pentru o aterizare, cat si pentru o desprindere stabila, dar si pentru alergatul mai increzator in general.
  • Partea superioara fara cusaturi adidas Primeknit 360 imbratiseaza piciorul ca o a doua piele. Constructia sa functionala, dar usoara in acelasi timp, ofera suportul neceesar.
  • adidas Ultraboost 19 prezinta de-asemenea si o talpa exterioara Stretchweb imbunatatita, flexibila, care impreuna cu partea de cauciuc Continental ofera o aderenta extraordinara atat pe suprafetele uscate, cat si pe cele umede.

Pantoful adidas Ultraboost 19 a fost inspirat si creat pentru o noua era a alergarii, caracterizat de performanta, creativitate, deschidere si daruire, dar, mai ales, de eforturile pentru a ne schimba pe noi si lumea din jurul nostru.

Disponibil pentru barbati si pentru femei, in diferite combinatii de culori, din februarie 2019.

ADIZERO ADIOS PRO 3
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME SP2
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO ADIOS PRO 2
adidas
ADISTAR CS W
adidas
Sustenabilitate
adizero Takumi Sen 8
adidas
Sustenabilitate
ULTRABOOST 22
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO ADIOS PRO 3
adidas
Sustenabilitate
4DFWD 2 M
adidas
Sustenabilitate
ULTRABOOST 22
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X STRUNG
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X STRUNG
adidas
Nou
ADIZERO ADIOS PRO 3
adidas
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul