5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Patru recorduri nationale: ASICS Meta Time Trials

Patru recorduri nationale: ASICS Meta Time Trials

6. 5. 2022 2 min. de lectura

In Málaga, ASICS a organizat un eveniment epic cu ASICS META Time Trials si a adunat sportivi de top din intreaga lume pentru a sarbatori lansarea noului Metaspeed Sky+. Un total de 27 de noi recorduri personale, inclusiv 4 noi recorduri nationale, au fost doborate cu cel mai rapid pantof ASICS de pana acum.

In Málaga (Spania), ASICS a organizat un eveniment epic si a adunat sportivi de top din intreaga lume pentru a sarbatori lansarea noului Metaspeed Sky+. Si ce modalitate mai buna de a sarbatori lansarea celui mai rapid pantof din gama ASICS decat urmarind noi cei mai buni timpi pe 5, 10 și 21,2 km? Un total de 70 de sportivi au acceptat invitatia si au luat parte la ASICS Meta Time Trials. Cu un peisaj pitoresc de alergare, traseul rutier a condus de-a lungul coastei si a fost considerat de multi sportivi drept un test al formei lor actuale de antrenament.

Gallery

Alergatorul german de cursa lunga Richard Ringer sosise din tabara de antrenament la mare altitudine din Flagstaff si a reusit sa-si imbunatateasca cel mai bun timp personal de peste 10 km pana la 28:40 min in Metaspeed Sky+. Victoria pe aceasta distanta i-a revenit etiopianului Tsegay Kidanu Reda in 27:14 min.

Spaniolul Mohamed Katir a castigat cursa de 5 km in 13:20 min in fata francezului Felix Bour (13:41 min). Un final apropiat de germanul Simon Boch (13:41 min). Cu Laura Hottenrott si Katharina Steinruck, inca doi sportivi germani ASICS au luat parte la eveniment.

Gallery

27 de noi recorduri personale, inclusiv 4 noi recorduri nationale

Una dintre cele mai bune performante europene a fost atinsa de Eilish McColgan din Scotia, care tocmai a ratat recordul european pe traseul de 5 km, dar a stabilit un nou record britanic cu 14:45 min. In total, la evenimentul ASICS din orasul-port spaniol au fost stabilite 27 de cele mai bune timpi personale, inclusiv patru recorduri nationale.

Pe langa recordul britanic al lui McColgan, Julia Mayer a stabilit un nou record austriac la semimaraton (1:11.13h), iar Mekdes Woldu a stabilit un nou record pentru Franta la 5k in 14:16min. Tot in cursa de 5 km, Carla Dominguez Torner a stabilit un nou record spaniol.

Gallery

2022 este un an cu multe momente sportive pentru alergatorii de top. Campionatele Europene, Jocurile Common Wealth si Campionatele Mondiale sunt in program. Asa ca suntem siguri ca vom vedea Metaspeed Sky+ in actiune mai des. Citeste aici mai multe despre noile caracteristici cheie ale celui mai rapid pantof ASICS de pana acum.

5


CURSE & EVENIMENTE