5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Eveniment de lansare Asics NOVABLAST

Eveniment de lansare Asics NOVABLAST

18. 3. 2020 3 min. de lectura

Usori, dinamici si rapizi - descopera aventura Asics.

Miercuri trecuta am fost invitati la lansarea asics NOVABLAST. Asics a profitat rapid de ocazie sa ne prezinte noii pantofi de alergare intr-un mod inovator, inainte ca virusul corona sa se raspandeasca atat de rapid.

Inca de la inceput am primit nu doar incaltamintea NOVABLAST, ci si haine de alergare performante, care ne-au fost inmanate dintr-un garderoba marca NOVABLAST.

Imbracati si echipati cu aceste noutati si curiosi despre ce va urma, am fost introdusi in lumea brandului japonez de incaltaminte de alergare, cu un videoclip inspirational. Linda van Aken, VP in alergare si imbracaminte EMEA ne-a salutat, ne-a prezentat viziunea Asics running si ne-a prezentat in sfarsit pantofii: „NOVABLAST este modelul ideal pentru alergatorii cu amprenta neutra care cauta o experienta dinamica. Cu aceasta inovatie, raspundem dorintelor consumatorilor nostri, deoarece NOVABLAST combina 3 caracteristici: este USORI, DINAMICI si RAPIZI".

Novablast

- LIGHT: NOVABLAST este semnificativ mai usor decat majoritatea pantofilor de alergare: partea superioara a pantofului, plasa moale si usoara a pantofului asigura un flux de aer excelent si mentine picioarele reci si proaspete pe parcursul intregii alergari.
- BOUNCY AND FAST: Spuma intermediara FLYTEFOAM BLAST ™ ofera un pasaj energic cu fiecare pas. Acest lucru creeaza un efect "trambulina" care te impinge inainte.
- Pe scurt: Noii pantofii de alergare performanti  NOVABLAST™ iti ofera un bun arc cu fiecare pas si ofera o alergare lina si usoara.

Dupa aceea am reusit sa testam singuri cele 3 statii. Am inceput cu statia FAST. Dupa o scurta incalzire, am efectuat mai multe serii de viteza de-a lungul unui ecran de 50 de metri, pe care efectele video se intensificau in functie de pasii nostri.  A urmat statia BOUNCY, am mers pe un castel gonflabil pentru a experimenta efectul de trambulina. Dupa ce am inregistrat un GIF dinamic, am continuat cu camera LIGHT. Aceasta era o camera alba, luminoasa, in care eram indrumati printr-o meditatie la lumina. Am avut literalmente senzatia ca mergem pe nori cu Novablast.

Gallery

Gallery

Gallery

Gallery

    

Pentru noi, cele 3 statii au fost un mod cu adevarat inovator de a ne prezenta noii pantofi de alergare. Suntem convinsi ca ne vom aminti de acum inainte de NOVABLAST atunci cand ne vom gandi la combinatia dintre LIGHT (lumina, usori), BOUNCY (dinamici) si FAST (rapizi). Va incurajam si pe voi sa va cufundati in lumea NOVABLAST si sa va achizitionati perechea de pantofi de laergare. Bucura-te de ei, chiar si in vremurile in care Corona acapareaza tot.

Poze: Florian Kurrasch

 

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
GEL-NIMBUS 26
asics
Nou
SUPERBLAST
asics
Nou
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED SP
asics
METASPEED MD
asics
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
GEL-KINSEI MAX
asics
Sustenabilitate
GEL-KAYANO 29
asics
Sustenabilitate
GEL-NIMBUS 25
asics
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul