END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
Djamila Böhm, Asicsfrontrunner ne arata cei trei pantofi de alergare preferati pentru antrenament

Djamila Böhm, Asicsfrontrunner ne arata cei trei pantofi de alergare preferati pentru antrenament

5. 10. 2020 2 min. de lectura

Djamila Böhm, Asicsfrontrunner, ne arata cei trei pantofi de alergare preferati pentru antrenament

Campioana Germaniei la 400 m (2017) Djamila Böhm este deseori intrebata ce pantofi de alergare foloseste si pentru ce sesiuni de antrenament. Avem pantofii care ii plac si ii foloseste la anumite sesiuni de antrenament.

Ti-am rezumat cei trei preferati ai ei pentru diferite sesiuni de antrenament pentru tine:

Gel DS Trainer

"Gel DS Trainer sunt unii dintre preferatii mei, deoarece sunt foarte usori si ofera stabilitate. Ii folosesc in principal pentru un tempo rapid pe pista atunci cand nu vreau sa-mi incalt cuiele inca. De asemenea, ii folosesc pentru sarituri, deoarece sunt foarte usori, dar au o talpa stabila. ”

Dynaflyte

"Dynaflyte este cu siguranta alegerea mea atunci cand calatoresc si exista spatiu doar pentru o pereche de pantofi de alergare in valiza mea. Sunt pur si simplu super versatili. Il folosesc in padure, pe drum, la incalzirea pe pista si in timpul exercitiilor de coordonare ”.

Hyper LD

"HyperLD sunt pantofii mei cu cuie preferati pentru antrenamente. Un model usor si stabil, dar in acelasi timp cu o buna amortizare la mijloc. Acest lucru il face mult mai bland si mai moale decat majoritatea pantofilor cu cuie de curse, care sunt foarte rigizi. Asa ca il folosesc in principal pentru antrenamentele pe pista, atunci cand am o multime de sesiuni ritmice sau fac alergari mai lungi, cum ar fi pentru mine 500m sau 600m.

Tu in ce pantofi alergi si pentru ce tip de antrenamente? Esti sigur ca porti perechea potrivita pentru nevoile tale? Te vom ghida in cativa pasi prin universul pantofilor de alergare, incat sa iti gasesti perechea de pantofi de alergare potrivita pentru tine si nevoile tale.