Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum

Cei mai usori pantofi de alergare maraton marca adidas adizero SUB2 exclusiv pe Top4Running

La un dupa ce a alergat cel mai rapid timp inregistrat vreodata la un maraton pe pamant japonez, atletul adidas Wilson Kipsang se intoarce la Tokyo in speranta ca isi va depasi propriul record, purtand pantofii adidas adizero Sub2. Pentru a celebra modelul facut cunoscut pentru prima oara, Wilson va preda pantofii folositi doar in aceasta cursa, celor mai rapizi alergatori adidas, dupa parcurgerea maratonului din 2018.

Conceputi special pentru atletii de elita pentru ziua cursei, pantofii adidas adizero Sub2 sunt cei mai avansati, rapizi si usori pantofi de alergare creati vreodata de adidas. Avand cea mai noua tehnologie BOOST Light, modelul a fost in creare inca din 2012, in colaborare cu atletii de top adidas, inclusiv Kipsang, care se antrena pentru a scrie istoria alergand un maraton in mai putin de doua ore. Acum, odata cu Maratonul din Tokyo, adidas va da liber la viteza, facand modelul disponibil celor mai rapizi consumatori din lume. Wilson Kipsang, campion al Maratonului de la Tokyo din 2017 si atlet adidas, a spus: "Orice maraton incepe cu mult inaintea liniei de start. Ultimii 42 km reflecta lunile de efort, pregatire si dedicare, pe care le-am sacrificat. Sunt bucuros sa fiu inapoi in Tokyo si dornic sa concurez din nou in pantofii adidas adizero Sub2. Sunt cei mai rapizi, usori si agili pantofi in care am alergat vreodata si sper ca ma vor ajuta sa imi ating cel mai rapid timp din cursa." Kipsang nu si-a depasit recordul de anul trecut din cauza unei nevroze gastrice, dar acum este din nou pregatit sa depaseasca limita. Trebuie doar sa asteptam urmatorul sau maraton.

Modelul cel mai inedit al performantei din ziua cursei este esenta Adi Dassler Standar numarul 1: doar ce-i mai bun pentru atlet. La fel ca o masina Formula 1, conceputa pentru competitii cu viteza maxima, adidas adizero Sub2 sunt conceputi pentru cei mai rapizi alergatori din intreaga lume, fiind realizati dintr-o talpa intermediara BOOST Light, ce combina cea mai energetica reactie cu cea mai usoara spuma adidas BOOST conceputa vreodata. Inspirat din luminozitatea norilor, acest model emblematic BOOST a fost reinventat intr-un model argintiu perlat pentru prima data. Un strat individual din material ultrausor in partea de sus, confectionat dintr-o plasa usoara cu intariri interioare si Microfit, ofera atletilor un sprijin maxim, confort si potrivire. In talpa, Continental MicroWeb (evoluat de la Stretchweb) mareste aderenta si reduce alunecarea, pentru ca atletii sa poata alerga la eficienta maxima pentru intreaga cursa de 26 de mile.

Matthias Amm, Product Category Director pentru adidas Running, a spus: "adizero este cea mai rapida franciza a noastra si scrie istoria de mai bine de un deceniu, detinand patru recorduri mondiale. Suntem bucurosi sa il vedem pe Wilson concurand din nou in cursa de la Tokyo si chiar mai bucurosi sa putem ajuta cei mai buni alergatori din lume sa-si depaseasca limitele personale cu cei mai rapizi pantofi de alergat adidas care au fost vreodata creati."

Am reusit sa primim cateva perechi din acest model nemaipomenit, aici, la Top4Running, asa ca nu ezita si imbunatateste-ti recordul personal in cei mai usori pantofi de maraton din lume. Vezi intreaga colectie de primavara adidas.

ADIZERO ADIOS PRO 3 M Ekiden
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME SP2
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO BOSTON 12 M Ekiden
adidas
Sustenabilitate
SUPERNOVA RISE M
adidas
Sustenabilitate
ADISTAR CS W
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG Ekiden
adidas
Nou
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Nou
4DFWD x STRUNG
adidas
Nou
4DFWD x STRUNG
adidas
Nou
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul