NUMAI PENTRU MEMBRI: Reducere suplimentara de 7 % la aproape orice -- days --:--:-- Inscrie-te in Club
ASICS WORLD EKIDEN 2021

ASICS WORLD EKIDEN 2021

1. 11. 2021 4 min. de lectura

Maratonul virtual de stafeta ASICS WORLD EKIDEN intra in runda a doua. Iata 3 motive imbatabile pentru a participa in avans: Poti muta lumea din loc cu o mentalitate pozitiva in perioada 10 - 22 noiembrie. Inregistrarea este gratuita. Fiecare participare genereaza o donatie pentru Deutsche Depressionshilfe (German Depression Aid).

Descopera munca in echipa si spiritul competitiv al Ekiden -virtual.

Maratonul virtual de stafeta ASICS WORLD EKIDEN intra in runda a doua. Iata 3 motive imbatabile pentru a participa in avans: 

  • Poti muta lumea din loc cu o mentalitate pozitiva in perioada 10-22 noiembrie.
  • Inscrierea este gratuita 
  • Fiecare participare genereaza o donatie catre Deutsche Depressionshilfe (German Depression Aid).

De acum, oameni cu tot felul de abilitati se pot inregistra in echipe de pana la sase persoane. Impreuna, vor completa distanta de maraton de 42,195 de kilometri incepand cu 10 si pana in 22 noiembrie: trei etape de 5 km, doua de 10 km si una de 7,195 km. Motto-ul „Fugiti impreuna, ridicati lumea” atrage atentia asupra impactului pozitiv al exercitiului fizic asupra sanatatii mintale. Pentru fiecare alergator care se inscrie la ASICS WORLD EKIDEN 2021, ASICS se vor dona 2€ catre Deutsche Depressionshilfe (Depresiunea Germana). Fiecare echipa de 6 persoane va genera 12€. 

Asadar , fii inspirat, motivat si impinge propriile tale limite cat mai sus , concurand impotriva echipelor din intreaga lume. 

Inscrierea

Capitanul echipei formeaza o echipa din sase persoane. Este important sa retineti ca fiecare membru al echipei trebuie sa se inregistreze singur. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este ca capitanul sa se inregistreze mai intai si sa creeze o echipa. Odata ce inregistrarea este completa, i se va solicita sa invite alti membri ai echipei sa se alature echipei sale printr-un link unic. Acest link poate fi apoi trimis direct prin mesaj text sau e-mail, sau copiat si lipit in propriul mesaj. Capitanul creeaza echipa si toti ceilalti membri trebuie sa se alature acestei echipe (sunt permisi maximum sase membrii ).

Inscrierea este posibila prin aplicatia Runkeeper pentru ASICS World Ekiden 2021 , insa se poate face totodata si pe pagina de inregistrare a evenimentului. 

Inscrie-te aici!

Cursa 

Fiecare membru al echipei va parcurge o distanta intre 5 si 10 km, asa ca veti finaliza impreuna un maraton. Practic, este planificata urmatoarea divizie: Trei etape de 5 km, doua de 10 km si una de 7.195 km. Cu toate acestea, echipele mai mici pot participa si ele la ASICS World Ekiden 2021. Daca doresti sa alergi  cu mai putin de sase membri ai echipei, unii alergatori vor trebui sa finalizeze mai multe picioare inregistrandu-se de mai multe ori si alaturandu-se mereu aceleiasi echipe. Toate cele sase subsectiuni trebuie completate si urmarite in aplicatia ASICS Runkeeper ™ pentru a finaliza cu succes releul.

Cronometrarea

 

Urmareste traseul tau Ekiden in timp real folosind aplicatia ASICS Runkeeper. Pentru a incepe rularea, deschide aplicatia de pe mobil si acceseaza fila Discover (iOS) sau fila Runs (Android). Selecteaza ASICS World Ekiden 2021 si atinge „Urmareste cursa acum”. Alerga. Dupa ce ai parcurs distanta, apasa „Pauza” si apoi „Opreste” in aplicatia Runkeeper si salveaza cursa. Sectiunea pe care ai completat-o ​​va fi postata automat pe pagina de rezultate ASICS World Ekiden 2021.


Alergam impreuna si imbunatatim mentalitatea intregii lumi

 
ASICS invita alergatorii * din întreaga lume sa alerge impreuna pentru a-si imbunatati bunastarea mentala. ASICS, un acronim pentru latina „Anima Sana in Corpore Sano” sau „o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”, sustine de peste 70 de ani impactul pozitiv al sportului asupra corpului si mintii. Astazi, in 2021 si nu numai, ASICS isi propune sa inspire si sa sprijine milioane de oameni sa faca exercitii pentru sanatatea lor mintala.
 

Cand ASICS WORLD EKIDEN a debutat anul trecut, evenimentul virtual de alergare a reunit peste 56.000 de persoane din 179 de tari. 

Inscrie-te aici!