Asics Sunrise Red

Asics Sunrise Red

13. 1. 2021 2 min. de lectura

Misca-ti corpul. Elibereaza-ti mintea.

Aproape orice campanie de running pune accentul pe ideea „sa alergi si mai repede” sau „sa alergi chiar mai departe”. De cele mai multe ori, este vorba despre o pereche de pantofi care te fac mai rapid prin noua tehnologie incorporata sau iti permit sa alergi pe distante mai lungi. Noua colectie Sunrise Red de la Asics atrage atentia alergatorilor asupra unui aspect diferit, unul care este de fapt mult mai important.

Mai multa miscare pentru sanatatea mentala

Incepand cu 15 ianuarie, Asics lanseaza o intrega colectie de pantofi de alergare in noul design Sunrise Red.  Modele ca Novablast, Gel-Nimbus 23, Gel-Kayano 27 si Gel-Cumulus 22 vin acum intr-o nuanta indrazneata de portocaliu, inspirata de rasaritul soarelui.
Legatura dintre colectie si simbol e usoara: rasaritul e un simbol al sperantei, ce ofera o stare pozitiva si motivatie pentru a te deplasa chiar si in zile posomorate. Aici Asics acopera diferenta dintre exercitiu fizic si sanatatea mentala - focusul acestei campanii.

Chiar si romani au recunoscut legatura dintre miscarea activa si sanatatea mintala. Bazat pe „mens sana in corpore sano” (o minte sanatoasa intr-un corp sanatos), Asics doreste, de asemenea, sa sublinieze influenta pozitiva a activitatii fizice asupra mintii, prin colectia Sunrise Red si sa motiveze oamenii sa faca miscare, bucurandu-se de toate beneficiile sale.

Si sa recunoastem, fiecare alergator cunoaste acel sentiment de eliberare a mintii in timpul alergarii, tot mai mult, cu fiecare pas pe care il faci.

Cumpara acum

sunrise red

Fa ceva bun cu hashtag-ul #SunriseMind

Alergand la rasaritul soarelui, nu numai ca poti face ceva bun pentru tine, ci si sa sprijini o cauza buna in acest proces. Pentru fiecare selfie facut in timpul alegarii si postat pe retelele de socializare cu hashtagul #SunriseMind, Asics va face o donatie direct catre organizatia de caritate „Mind”, ce se ocupa de sanatatea mintala in sport.

Si acum este randul tau: seteaza alarma pentru maine dimineata, incalta pantofii de alergat (de preferinta cei Sunrise Red) si alearga spre rasaritul soarelui. Corpul tau iti va multumi - atat fizic, cat si mental.

Urmareste campania #SunriseMind