Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum
ASICS Gel-Kayano 30 / Stabilitatea nu s-a simțit niciodată mai bine

ASICS Gel-Kayano 30 / Stabilitatea nu s-a simțit niciodată mai bine

13. 6. 2023 2 min. de lectura

GEL-KAYANO™ 30 cu noul și revoluționarul său 4D GUIDANCE SYSTEM™ a fost proiectat pentru a oferi un confort premium în timp ce sprijină alergătorii în orice moment.

Vă prezentăm noul ASICS Gel-Kayano 30: un pantof legendar care a captivat mulțimile de zeci de ani. Este timpul să stereotipăm pantofii de stabilitate - nu mai există modele neplăcute, neatractive sau incomode.

ASICS Gel-Kayano 30

Am fost încântați să comemorăm cea de-a 30-a aniversare a seriei GEL-KAYANO™ cu progrese inovatoare. Prin dăruirea neclintită și prin filozofia de design distinctă ASICS, au creat un pantof care combină perfect caracteristicile de stabilitate îndrăgite ale seriei GEL-KAYANO™ cu un confort de neegalat.

Spune la revedere disconfortului și salută un pantof care îmbrățișează nevoile alergătorilor, asigurându-te că fiecare pas este amortizat și sigur.

ASICS Gel-Kayano 30

Stabilitatea nu s-a simțit niciodată mai bine...

Vrei să știi de ce?

  • Stabilitate revoluționară / 4D Guidance System
    Noul 4D GUIDANCE SYSTEM™ oferă stabilitate adaptivă, suținând alergătorii în fiecare etapă a alergării lor.​
  • Aterizări mai moi ca niciodată / 65% mai moi
    Noua tehnologie PureGEL™ este mai moale și mai ușoară decât tehnologia anterioară GEL™, oferind o absorbție îmbunătățită a șocurilor, aterizări mai moi și tranziții mai ușoare.
  • Mai multă amortizare / 20% mai multă spumă
    Noua amortizare ușoară FF BLAST™ PLUS ECO și talpa intermediară sporită cu 4 mm mai înaltă oferă o călătorie mai confortabilă.​ Fabricat cu cel puțin 20% material pe bază de bio din surse regenerabile.

ASICS Gel-Kayano 30

​ASICS Gel-Kayano 30 va fi disponibil de la 1 iulie 2023 pentru 200 EUR.

ASICS Gel-Kayano 30


NOUTĂȚI PRODUSE