5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Asics EvoRide

Asics EvoRide

3. 3. 2020 3 min. de lectura

Asics lanseaza cei mai usori, accesibili si dinamici pantofi de alergare EVORIDE™ de pana acum.

Asics prezinta cea mai noua editie a dinamicilor pantofi cu EVORIDE™. Cantarind doar 258gr, EVORIDE™ sunt cei mai usori si accesibili pantofi din familie si succed lansarea celor mai de succes modele METARIDE™ si GLIDERIDE™ lansati anul trecut.

Tehnologie GUIDESOLE™

Ca alti pantofi ASICS din aceasta familie, EVORIDE™ aduce tehnologia inovativa GUIDESOLE™, designul ergonomic si talpa special curbata care limiteaza miscarile articulatiei gleznei, locul unde se consuma cea mai mare energie.

Asics Evoride

Energie la fiecare pas

Creati pentru alergatori neutri, noii EVORIDE™ prezinta un varf dramatic care ofera o senzatie de libertate in miscare. Cu o talpa curbata, in comparatie cu ultimele doua modele din familie, EVORIDE™ ofera mai multe optiuni pentru alergatori cu stiluri si nevoi diferite de alergare, care vor sa profite de tehnologia GUIDESOLE™. Intre timp, o talpa interioara moale si dintr-o bucata cu contact complet la sol ofera o tranzitie usoara calcai-varf, iar cauciucul Super AHAR™ de sub calcai asigura rezistenta.

Confort impecabil

Pe langa designul usor, noii EVORIDE™ nu fac compromisuri cand vine vorba de confort. Talpa interioara FLYTEFOAM™ ofera o amortizare de neegalat si se ajusteaza formei piciorului pentru o potrivire excelenta.

Asics EvoRide

Kenichi Harano, Executive Officer si Senior General Manager al Institutului de Stiinte Sportive ASICS a spus: "Dupa succesul modelelor METARIDE™ si GLIDERIDE™, am dorit sa aducem aceeasi combinatie de energie, amortizare si rezistenta pentru si mai multi alergatori. Iar acum, noul nostru membru al familiei, EVORIDE™, cel mai usor si accesibil model de pana acum, este partenerul ideal atat pentru alergatorii rapizi, cat si pentru cei de distanta lunga, ajutandu-i sa-si impinga limitele si sa reziste cum n-au mai facut-o vreodata."

Informatii despre tehnologie

EVORIDE™  aduce urmatoarele tehnologii:

  • TEHNOLOGIA GUIDESOLE™: o constructie curbata a talpii interioare reduce miscarile inutile in zonele unde se consuma cea mai multa energie
  • TEHNOLOGIA FLYTEFOAM™ PROPEL: talpa interioara usoara si moale, ce ofera o amortizare sporita.
  • EXTERIOR DIN PLASA SPECIALA: o plasa elastica ce se ajusteaza formei piciorului pentru o potrivire excelenta.
  • MISCARE CONTINUA: mai multa propulsie a varfului incurajeaza o miscare continua a piciorului pana in varful degetelor.
  • CONTACT COMPLET CU SOLUL: Talpa asigura o tranzitie usoara calcai-varf.
  • CAUCIUC USOR AHAR™ SPONGE: Cauciucul talpii exterioare asigura rezistenta si imbunatateste amortizarea.
  • ADERENTA SUPER AHAR™: cauciucul ASICS extrem de aderent este folosit in zonele dure pentru a prelungi rezistenta pantofilor.

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
GEL-NIMBUS 26
asics
Nou
SUPERBLAST
asics
Nou
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED SP
asics
METASPEED MD
asics
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
GEL-KINSEI MAX
asics
Sustenabilitate
GEL-KAYANO 29
asics
Sustenabilitate
GEL-NIMBUS 25
asics
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul