END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum

adidas dezvaluie Ultraboost Parley Deep Ocean Blue

Incaltamintea oficiala pentru evenimentul mondial Run for the Oceans 2018. UltraBOOST Parley este incaltamintea oficiala a celui mai mare eveniment mondial adidas, Run For The Oceans 2018, care incurajeaza comunitatile atletilor sa lupte pentru poluarea cu plastic a marii.

adidas Ultraboost Parley Deep Ocean Blue

 

 

85% din partea superioara Primeknit a modelului UltraBOOST Parley Ocean Plastic® este confectionata din aproximativ 11 sticle de plastic colectate de pe plaje sau din comunitatile de pe coasta.

Cromatica New Deep Ocean Blue este inspirata din adancimile Gropii Marianelor.

Noua culoare va fi disponibila exclusiv la Top4Running din 27 Iunie.

Adidas Running si Parley for the Oceans au prezentat impreuna UltraBOOST Parley in noua culoare Deep Ocean Blue, inspirata de Groapa Marianelor, cea mai adanca parte a oceanelor lumii si locul celei mai adanci poluari cu plastic cunoscute pana acum: o punga de plastic de unica folosita. Noul model va fi pantoful oficial Run For The Oceans 2018, miscarea globala de alergare a celor de la adidas si Parley, creata pentru a lupta impotriva poluarii cu plastic a vietii marine.

Din 2015, adidas i-a sprijinit pe cei de la Parley, atat in programele lor de educare si comunicare, cat si in crearea inovatiilor eco, precum Parley Ocean Plastic®  pentru a ajuta in lupta poluarii cu plastic a vietii marine. In acest an, adidas va echivala fiecare kilometru masurat cu Runtastic din timpul campaniei globale cu 1$ US - pentru primul milion de kilometri - pentru a sprijini Programul Parley Ocean Plastic. Banii stransi in timpul cursei Run For The Oceans for fonda initiativa Parley Ocean School, care va educa generatia urmatoare in a ne proteja oceanele.

Fiecare pereche noua UltraBOOST Parley salveaza aproximativ 11 sticle de plastic din a fi luate de ocean, prin folosirea Parley Ocean Plastic®.  Aceasta inovatie eco revolutionare incepe prin colectarea deseurilor din plastic de pe plaje si transformarea lor in material potrivit pentru realizarea exteriorului Primeknit. Modelul dispune si de tehnologia clasica adidas BOOST, oferind cea mai mare energie de retur, ce contine o talpa din cauciuc Continental, pentru o aderenta superioara in orice conditii.

adidas Run For The Oceans 2018

Un cip NFC pe pantoful drept, ofera purtatorului toate informatiile despre parteneriat si despre cum sa evite plasticul in viata de zi cu zi.

Matthias Amm, Product Category Director pentru adidas Running, a spus: “Noul model UltraBOOST reprezinta inca un pilon de baza in parteneriatul nostru pe termen lung cu Parley For the Oceans. Impreuna transformam amenintarea intr-o oportunitate si vom continua sa facem asta investind in inovatiile eco pe termen lung. Prin miscarea Run for the Oceans, ambitia noastra este sa inspiram atletii entuziasti in a ne sprijini in lupta impotriva poluarii cu plastic a oceanelor - fiecare kilometru conteaza.”

Doritorii se pot alatura miscarii din 8 Iunie pana in 8 Iulie, impreuna cu cele mai celebrate staruri de track & field precum Wayde van Niekerk si Shaunae Miller. Pentru a afla mai multe, viziteaza adidas.com/Parley

Modelul UltraBOOST Parley va fi disponibil din 27 Iunie 2018. Urmareste conversatia pe @top4running si @adidasrunning pe Instagram si foloseste #Top4Running #UltraBOOST, #RunForTheOceans si #adidasParley.