5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

ADIDAS 4D isi extinde gama cu noii pantofi de alergare reflectorizanti ALPHAEDGE 4D

ADIDAS 4D este o inovatie in materie de design, bazate pe datele colectate pana acum, care permite crearea unei incaltaminte personalizate, in functie de un anumit sport si de nevoile fiecarui atlet.adidas Alphaedge 4D

ADIDAS 4D au fost prezentati prima data ca si concept al FUTURECRAFT - incubatorul de inovatii adidas - in 2017. Talpa intermediara este imprimata cu lumini si oxigen, folosind tehnologia Carbon Digital Light Synthesis™ initiata de compania din Silicon Valley, Carbon.  Cele doua companii s-au unit pentru a combina datele adunate in ultimii ani de catre atleti cu cea mai noua tehnologie de printare 3D, care permite produsele sa fie create la o scala comerciala mare. Aceasta tehnologie asigura beneficii grozave atat pentru atleti, cat si pentru alti consumatori, pentru a simti gustul viitorului.

Marco Kormann, Director Platform Innovation, adidas, a spus: 

“Suntem mandri de conceptul nostru FUTURECRAFT si de cresterea lui semnificativa din ultimii doi ani. ADIDAS 4D marcheaza o schimbare in modull in care ne raportam la realizarea si designul produselor noastre. Cu ajutorul partenerului nostru, Carbon, am putut arata posibilitatea folosirii designului bazat pe datele colectate si prelucrarea digitala la nivel global. Urmatorul pas al acestei tehnologii va fi folosit in crearea unei incaltaminte realizate special pentru sporturi specifice, chiar si pentru anumiti atleti."

adidas Alphaedge 4D

ADIDAS 4D au fost creati ca o solutie unica ce poate fi ajustat specific pentru a raspunde anumitor tipare specifice, greutatii si mersului utilizatorului. Asta inseamna ca adidas urmareste realizarea unui model care sa se potriveasca miscarilot specifice unui anumit tip de sport, fiind personalizat pe datele individului. Suntem doar la inceput, insa cu ADIDAS 4D vei incepe sa simti viitorul.

Ultima picatura care intregeste ADIDAS 4D este actualizarea de la modelul ALPHAEDGE 4D din FW19. Noul design reflectorizant de pe exterior face ca versiunea ALPHAEDGE sa se evidentieze si mai mult, mai ales pentru antrenamentele in lumina scazuta.

adidas Alphaedge 4D

Caracteristicile produsului sunt urmatoarele:

ADIDAS 4D - Tehnologia Carbon Digital Light Synthesis™ foloseste o proiectie digitala de lumina, un sistem optic cu oxigen permeabil si resina lichida speciala pentru o performanta mai buna, produse polimerice rezistente. Tehnologia foloseste date pentru a traduce nevoile unei categorii speciale de performanta, chiar si cele ale unui utilizator individual, fie el atlet de performanta sau consumator obisnuit, cu miscarile speciale, amortizarea si stabilitatea oferita de talpa interioara.

Exterior Primeknit cu FORGEDMESH - Un exterior super usor care dispune de tehnologia PrimeKnit pentru maximum de reflectorizare, invelindu-ti piciorul ca intr-o soseata fara cusaturi, ce asigura suportul si confortul de care ai nevoie in timpul miscarilor mai dure sau intoarcerilor bruste. Fiecare fibra este construita individual, milimetru cu milimetru cu FORGEDMESH - un proces ce foloseste firul special TPU, ce mareste performanta la diferite unghiuri si straturi, pentru o forta mai mare in miscare.

Talpa exterioara Continental -  Talpa exterioara de cauciuc Continental creata pe baza a 140 de ani de experienta in tehnologie si cercetare - cu zone speciale de tractiune pentru o accelerare mai rapida, indiferent de vreme si suprafata de alergare.

ADISTAR CS W
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME SP 3 STRUNG
adidas
Nou
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Nou
ADIZERO BOSTON 12 M
adidas
Nou
ADIZERO ADIOS 8 M
adidas
Nou
SUPERNOVA RISE M
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Sustenabilitate
4DFWD x STRUNG
adidas
Sustenabilitate
4DFWD x STRUNG
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO ADIOS PRO 3 W Ekiden
adidas
Sustenabilitate
ADIZERO ADIOS PRO 3 W
adidas
Nou
Anterior
Urmatorul