END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
A 35-a ASICS Austrian Women's Run - Înregistrează-te acum!

A 35-a ASICS Austrian Women's Run - Înregistrează-te acum!

20. 4. 2023 3 min. de lectura

Cea de-a 35-a cursă pentru femei ASICS Austrian va avea loc pe 4 iunie 2023. Înregistrează-te acum și experimentează cea mai mare cursă feminină din Europa.

Anul acesta, ASICS Austrian Women's Run (AÖFL) va avea loc din nou în Viennas Prater sub motto-ul #WeRunToMove. Cu peste 20.000 de participanți din aproape 100 de națiuni diferite, este cel mai mare eveniment de alergare feminin din toată Europa. ASICS Austrian Women's Run reprezintă atmosferă, motivație și curaj!

Click aici pentru a te înregistra!

De 35 de ani, acest clasic de alergare pentru femei este mult mai mult decât alergare. Scopul Women's Run este de a inspira femeile și fetele să alerge. Este vorba despre acceptarea și vizibilitatea femeilor în toate domeniile vieții. Femeile pot face diferența - împreună.

AAWR2023„Misiunea mea a fost să motivez femeile și fetele să alerge. 35 de ani mai târziu, continui să urmăresc acest obiectiv”, spune Ilse Dippmann, fondator și organizator al AÖFL.

Toate alergătoarele pot participa pe 04 iunie 2023 pe 5 sau 10 km. În plus, vor fi 5 km Nordic Walking.

AAWR 2023

5km

Indiferent dacă dorești să alergi primii 5 km sau dacă dorești să ataci PB: traseul de 5 km este un curs de alergare frumos prin Praterul din Viena, este plat și duce prin natura verde. Vei fi încurajată de trupe, public și grupuri de tobe care oferă o atmosferă fenomenală. Cei 5 km sunt, de asemenea, cursul internațional pentru femei și cursul principal al AÖFL.

Chiar dacă cursa nu este doar despre performanță, unele femei de putere vor arăta de ce sunt capabile. În primul rând Gladys Chepkurui din Kenya, care a stabilit recordul de curs pe cei 5 km cu 14:49 min anul 2021.

AAWR2023

10 km

5 km este prea scurt pentru tine? Atunci mergi pe distanța dublă! Acceptă provocarea și lasă atmosfera grozavă să te inspire să alergi pe cei 10 km.

5 km Nordic Walking

Nu vrei să alergi, dar vrei totuși să participi? Atunci înscrie-te împreună cu prietenii tăi la cursul de Nordic Walking de 5 km!

Deci ce mai aștepți? Ia-ți prietenii și înregistrează-te până pe 26.04.2023 pentru ASICS Austrian Women's Run 2023!

Click aici pentru a te înregistra.

Gallery

Anul acesta, Top4Running este din nou partener al ASICS Austrian Women's Run. În weekendul de alergare pentru femei, din 3 iunie până în 4 iunie 2023, vei primi toate piesele celei mai recente colecții ASICS în cortul de vânzare de pe Festwiese.

Suntem nerăbdători să vă vedem!