5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Ochelari de soare sport

Ochelarii de soare sport pentru alergare din oferta Top4Running sunt protecție profesională a ochilor pentru fiecare alergător. Acestea protejează împotriva radiațiilor UV excesive și vă permit să vă concentrați pe deplin asupra kilometrilor parcurși. Sunt potrivite pentru antrenamentele de vara in oras, dar si utile iarna la munte.

În oferta noastră de magazin online veți găsi ochelari de alergare pentru bărbați și femei, precum și modele universale unisex. Am pregătit ochelari de la mărci de top precum Oakley sau Nike . Mizați pe articolele noastre de alergare și nu veți fi dezamăgiți!

Ochelari sport pentru alergare - de ce ar trebui să-i folosești?

Dacă vă întrebați dacă aveți nevoie de ochelari de alergare și de ciclism, amintiți-vă căeste mai mult decât un simplu accesoriu de modă . Bineînțeles, aspectul ochelarilor poate fi un factor important în alegerea lor, dar există și câteva argumente mai serioase atunci când te hotărăști.

Ochelarii de soare pentru un alergător vă vor face mult mai sigur pe traseu. Acest lucru se datorează a două caracteristici ale acestor articole. În primul rând, ochelarii de soare protejează împotriva strălucirii . Datorită lor, putem controla mai bine ceea ce se întâmplă în fața noastră și în jurul nostru. Și atunci când alergați în plin soare, razele orbitoare devin o mare problemă.

Ochelarii profesioniști pentru alergători protejează și ochii de efectele nocive ale radiațiilor UV. Dozele mari de astfel de raze pot provoca chiar cataractă . În plus, prea mult soare are un efect negativ asupra pielii feței, care este protejată de ochelari într-o oarecare măsură.

Printre efectele mai practic și imediate ale alergării cu ochelari se numără protecția ochilor împotriva deteriorării mecanice și a vântului . Ochelarii sunt o modalitate bună de a vă proteja de muște, țânțari și polen care vă pot cădea în ochi în timp ce alergați. În plus, protecția împotriva vântului previne lăcrimarea ochilor în timpul antrenamentului sau decolării.

Cum aleg ochelarii de soare pentru alergare?

Pentru ca ochelarii de alergare să funcționeze pe traseu, există câteva lucruri la care trebuie să fii atent înainte de a-i cumpăra. Prima este construcția corectă a ochelarilor. Ele trebuie să fie durabile și ușoare în același timp . În plus, merită să alegeți modele cu decupaje în rame la lentile, ceea ce îmbunătățește ventilația.

Prezența filtrelor UV este, de asemenea, importantă, deoarece protejează împotriva radiațiilor. Cea mai mare protecție este oferită de filtrele UV 400 care blochează 100% radiații. Verificați, de asemenea, nivelul de nuanță al lentilelor - în acest context, există cinci categorii de filtre de întrerupere .

O altă caracteristică importantă a ochelarilor de alergare sport este materialul lentilelor. Cele din policarbonat sunt cele mai bune. Acestea sunt cele mai durabile accesorii de alergare de pe piață.

Ochelari de alergare pentru femei și bărbați la prețuri atractive

Când îți alegi ochelarii de alergare, cu siguranță ești atent la aspectul lor. La Top4Running veți găsi o gamă largă de ochelari în diverse modele , cu rame închise și deschise. Fiecare model te va proteja de radiatii, te vei simti confortabil in fiecare. Alege ceva pentru tine!

Vezi toate Inchide
Filtr
Sex
Barbati (13)
Femei (8)
Unisex (8)
Filtru indisponibil
Marca
Oakley (6)
VIF (7)
Filtru indisponibil
Pret
lei
lei
Negru
(3)
Albastru
(3)
Gri
(2)
Rosu
(1)
Alb
(1)
Roz
(1)
Galben
(1)
Maro
(1)
Filtru indisponibil
Alergare (10)
Fitness (7)
Timp Liber (11)
Filtru indisponibil