END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum

Manusi femei

În timpul alergarilor de iarnă, mai bine acordați atenție accesoriilor. Una dintre cele mai importante sunt mănușile de alergat. La Top4Running vei găsi mănuși sport de calitate de la brandurile tale preferate. Mentine-ți mâinile calde!

Mănuși de alergare - De ce sunt atât de importante?

Cu siguranță nu doriți să aveți mâinile reci sau înghețate în timp ce alergați. După aceea este imposibil să te încălzești și vei simți frig in tot corpul. Ar trebui să iei mănuși de alergat cu tine iarna. Sunt o necesitate pentru temperaturi sub zero, în special pentru curse lungi.

Cum să alegi mănușile de alergare?

Mănușile de alergare de iarnă pentru femei sunt fabricate în mare parte din materiale sintetice. Fiecare are proprietăți diferite și este folosit pentru activități fizice ușor diferite. La Top4Running vei găsi mănuși din următoarele materiale:

  • Poliester: un material excelent pentru a elimina transpirația, respirabil și vă menține mâinile uscate și calde.
  • Fleece: probabil că aveți cunoașteți senzația grozavă de a vă ghemui într-o pătură de lână iarna. Confort cald și moale. Mănușile din lână sunt la fel - mâinile tale vor fi calde în ele. Totuși, abilitățile lor de a elimina transpirația sunt mai slabe. Sunt mănuși pentru femei mai potrivite pentru alergări mai scurte sau activități mai lungi mai puțin intense, cum ar fi plimbările.
  • Softshell: Mănușile softshell pentru femei oferă rezistență la apă. si protectie impotriva vantului. Sunt, așadar, ideale pentru vremea vântoasă și ploioasă.

Mănuși de alergare - Un prieten pentru cursele cu obstacole

Dacă sunteți un pasionat de curse cu obstacole, adăugați la pantofi de traseu și o pereche de mănuși de alergare. Sunt unele dintre puținele accesorii permise pentru obstacole care fac mai ușoara misiunea de a le depăși. Le puteți folosi pentru ca vă vor ajuta să vă îmbunătățiți aderența. Previn abraziunile la sarcini grele. Nu în ultimul rând, îți vor oferi confort pe pereții înalți.

Mănuși de alergare pentru femei - Confort la un preț bun

Mănușile de alergare vor avea grijă de confortul tău în timpul alergării, mai ales iarna. Sunt o bucată mică de îmbrăcăminte pe care o poți scoate cu ușurință în timpul alergării și pe care o poți pune în rucsacul de alergare. Aruncați o privire la oferta Top4Running și obțineți astăzi mănuși de alergare de calitate la prețuri rezonabile!

Vezi toate Inchide
Filtr
Marca
Nike (2)
Under Armour (1)
Filtru indisponibil
Marime
XS (2)
S (1)
M (3)
L (2)
XL (1)
Filtru indisponibil
Alb
(1)
Mov
(1)
Negru
(1)
Filtru indisponibil
Alergare (3)
Timp liber (2)
Filtru indisponibil
Impermeabil (1)
Reflectorizant (1)
Respirabil (2)
Filtru indisponibil
Iarna (2)
Filtru indisponibil
W SPHERE 4.0 RG
nike
Exclusiv
Under Armour UA Storm Run Liner
underarmour
Exclusiv
W FLEECE RG
nike
Exclusiv